Aandacht voor de kleinste details
Onze stoffencollectie biedt u een ruime keuze aan kleuren, motieven, texturen en stijlen om uw meubelstuk een nieuwe uitvoering te geven. Maar een herstoffering in een stof met een lijnenpatroon of motief kan niet zonder kennis uitgevoerd worden. De plaatsing van de motieven en de uitvoering van de afwerking zoals capitonnage of siernagels kan een zitmeubel maken of breken. Bij Interieur Moeyaert kan u steeds rekenen op vakmanschap.

Zo wordt bij de herstoffering van stoelen en zetels rekening gehouden met de centrale plaats van het lijnenpatroon doorheen de rugleuning en de zitting. Hierdoor gaat de aandacht naar het midden van het meubel en kan een evenwicht in de opbouw opgemerkt worden.

Sommige beklede sofa's vertonen opvallende gebreken omdat er duidelijke naden tussen bloemenmotieven te zien zijn als gevolg van het besparen op de stof. Bekleden wij uw meubel met een gebloemde meubelstof, dan houden wij rekening met de plaats van de motieven en vermijden we naden doorheen de bekleding op de rugleuning.