Herstofferen van restaurantstoelen
Voor het restaurant Sel Gris te Knokke verzorgde ons atelier de herstoffering van 36 restaurantstoelen. Er werd gekozen voor een gelijkaardig gekleurde meubelstof om de stoelen perfect in het bestaande interieur te laten passen. Bij raadpleging van onze uitgebreide stoffencollectie werd gekozen voor een duurzaam grijs geweven bekleding.

In ons atelier vervingen we de mousse van de zitting zodat de stoelen opnieuw een uitstekend zitcomfort kregen. Deze mousse werd vervolgens bekleed met een filmstof en de grijze meubelstof. Deze onderlaag zorgt voor een perfecte afwerking en vangt de wrijving tussen de bekleding en de mousse op waardoor de slijtage van sterk verminderd wordt.

Door de beschikbare ruimte en middelen kan ons atelier de herstoffering van grote aantallen horecameubels op kort termijn aan. Het volledig aantal stoelen van het restaurant Sel Gris werd gestoffeerd tijdens de twee weken jaarlijks verlof van het restaurant. Op korte termijn voerden we eveneens de herbekleding van 107 stoelzittingen in kunstleder uit voor een café-restaurant.