Over stoffeerdersbedrijf Moeyaert

Herstofferen en herstellen met kennis en passie voor het vak

Bij stoffeerder Moeyaert zijn uw meubels in zorgvuldige, professionele handen. Met reeds 40 jaar ervaring als meubelstoffeerder en maatconfectie van interieurdecoratie levert ons atelier nauwkeurig vakwerk op maat.

Met een uitgebreide kennis van ambachtelijke technieken en op de hoogte van de meest recente trends en technische vernieuwingen in stoffen, leder en kunstleder, worden uw meubelstukken herbekleed en teruggebracht tot hun oorspronkelijke staat of omgetoverd tot een nieuwe eyecatcher in uw interieur.
Over stoffeerdersbedrijf Moeyaert

Waarom herstofferen in plaats van een nieuw meubelstuk aan te schaffen?

Bij een herbekleding:
 
  • bewaart en heropwaardeert u een familiestuk, investering of een meubel met emotionele waarde;
  • handhaaft u de samenstelling en verkozen stijl van uw interieur;
  • behoudt u een meubel dat uw voorkeur wegdraagt door lang gebruik en bewezen comfort;
  • herstelt u de oorspronkelijke kwaliteit en uitstraling met duurzame materialen en geeft u het stuk een tweede leven;
  • bedraagt de kostprijs maar de helft van de prijs voor een nieuw meubel van dezelfde kwaliteit;
  • kiest u voor de charme en kwaliteit van een oud meubelstuk aangepast voor hedendaags gebruik.

Hoe gaan we te werk?

In eerste instantie komen wij na afspraak bij u langs om het meubelstuk ter plaatse te bekijken. We meten op en schatten de hoeveelheid werk in, bekijken de samenhang van het meubelstuk met de rest van uw interieur, en overlopen met u de vele mogelijkheden van herbekleding of heropmaak.

Wij bieden u een keuze uit een uitgebreide collectie kwaliteitsstoffen, leder of kunstleder, en begeleiden u met vakkennis in uw keuze zodat uw meubelstuk opnieuw perfect in uw interieur past.

 Wij verzorgen het transport naar en van ons atelier of behandelen uw meubelstuk ter plaatse mocht het gaan om kleine herstellingen, of het (her)bekleden van omvangrijke, moeilijk te verplaatsen stukken, ingebouwde zitbanken, deuren of wanden. Ook het regelen van een buitenlift voor het verplaatsen van grote meubelstukken kan u aan ons overlaten.

Hebt u vragen over onze werkwijze? Onze zaakvoerder is uw direct aanspreekpunt doorheen de vernieuwing van uw meubelstuk. Aarzel niet om ons te contacteren met uw vragen of een afspraak vast te leggen voor een bezoek aan ons atelier.